Polední menu - Hospodářský dvůr Bohuslavice
 

POLEDNÍ MENU

10. 2. ‐ 16. 2. 2020

Pondělí 17.2.

Polévka: Hovězí vývar
Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory 99,-
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem 99,-
Rizoto s kuřecím masem, sýr 99,-

Úterý 18.2.

Polévka: Dle denní nabídky
Svíčková na smetaně, houskový knedlík 99 ,-
Šunkofleky, salátek 99,-
Šopský salát s balkánským sýrem 99,-

Středa 19.2.

Polévka: Dle denní nabídky
Uzená kýta s křenovou omáčkou, houskový knedlík 99,-
Vepřový flamendr, opékané brambory 99,-
Cizrnový salát se zeleninou 99,-

Čtvrtek 20.2.

Polévka: Dle denní nabídky
Tortila s kuřecím masem a zeleninou 99,-
Cikánská hovězí pečeně, rýže 99,-
Zeleninové lasagne 99,-


Pátek 21.2.

Polévka: Dle denní nabídky
Vepřový řízek s bramborovým salátem 99,-
Ovocný jáhelník, máslo, cukr 99,-
KAnčí výpečky, zelí, bramborový knedlík 99,-


Sobota 15.2. - Neděle 16.2

Polévka: Zeleninová bujadéza s jehněčím masem 55,-
Polévka: Husí kaldoun s těstovinou 45,-
Kuskus s husím masem a rukolou 120,-
Kachní jatýrka se slaninou, jarní cibulkou, toust 130,-
Plněná bramborová roláda, zelí, cibulka 99,-
Husí prsíčko na medu a chilly, salátek 180,-
Hovězí pečené v zelí, brambory 130,-
Dále v nabídce stálý jídelní lístek


Příjemné posezení Vám přeje kolektiv Hospodářského dvora.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Maso je z našeho domácího chovu
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
Gramáže masa uváděny v syrovém stavu.

Stálá nabídka
X